skip to Main Content

Kinderopvang plus

  • Laagdrempelige opvang
  • Opvang in reguliere setting
  • Opvang in eigen dorp
  • Ontzorgen
  • Huiselijk
  • Structuur
  • Ontwikkeling stimuleren

Kindcentrum Putten verwelkomt kinderen die extra zorg nodig hebben. Kinderen die niet terecht kunnen bij een reguliere kinderopvang en/of kinderen met een diagnose.

Heeft jouw kind extra zorg en aandacht nodig, maar ook behoefte aan een normale leefomgeving en dagindeling? Op Schovenhofje hebben we hiervoor alle benodigde faciliteiten en zorg. Wij hebben orthopedagogen in dienst die nauw betrokken zijn bij jouw kind en bij jou als ouder. Een vaste leidster van Careander kind & jeugd biedt dagelijks extra ondersteuning . De zorg van jouw kind met een gerust gevoel aan ons overlaten, daar gaan we voor.

Wat is Plusopvang?

Niet bij alle kinderen gaat opgroeien vanzelfsprekend of verloopt de ontwikkeling volgens het boekje. Wat extra zorg en aandacht – zowel voor kind als ouders – geeft dan net dat steuntje in de rug wat nodig is. Pedagogisch Centrum Putten biedt deze zorg in de vorm van Plusopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en voor kinderen van 4 tot 13 jaar (BSO+).

Plusopvang: reguliere opvang met extra zorg

Voor wie is Plusopvang?

Kindcentrum Putten verwelkomt kinderen die niet terecht kunnen bij een reguliere kinderopvang en/of kinderen met een diagnose. Kortom kinderen die extra zorg en aandacht nodig hebben, maar ook behoefte aan een normale leefomgeving en dagindeling.

Op Schovenhofje hebben we hiervoor alle benodigde faciliteiten en zorg. We hebben orthopedagogen  in dienst die nauw betrokken zijn en een extra leidster van Careander. De zorg van jouw kind met een gerust gevoel aan ons overlaten, daar gaan we voor.

Kinderopvang Plus is een samenwerkingsverband tussen Centrum voor jeugd en gezin Putten, Careander en Kindcentrum Putten.

Wat is ons doel?

Bij BSO+ willen we kinderen een veilige plek bieden waar zij spelenderwijs kunnen ontwikkelen op sociaal-emotioneel gebied.

Lees verder

Aanmelding en financiering

Er zijn een aantal stappen nodig voor het aanmelden voor KDV+. Tevens vindt u meer informatie over financiering van deze opvang.

Lees verder

Specialisten

Jouw kind moet zich fijn voelen en lekker in zijn vel zitten. Dat is ons streven. En dat doen we samen met specialisten.

Lees verder